Kapcsolat

Kapcsolat 

Három kutyaimádók vagyunk, akik szeretnek másokat boldoggá tenni. Tudjuk, hogy minden háziállat egyedi, és minden megrendelést ennek megfelelően közelítünk meg. És mivel tudjuk, hogy sok olyan állat van a világon, amelyik nem olyan szerencsés, mint a tiéd, minden eladott zokniból 300 forint a bajbajutott kutyák segítéségére megy. Ehhez videoérméket biztosítunk menhelyről érkező kutyák történeteivel, így nagyobb esélyt biztosítva az új otthon megtalálására. Ezután megosztjuk veletek ezeket a történeteket a blogunkon és a közösségi hálózatokon.

 

András: Alapító & A kreatív lélek

 

Ha nem András, akkor ma egyáltalán nem itt lennénk. A zoknik gyártásának ötlete az ő fejéből származik. Miután sikeresen befejezte Erasmus tanulmányait az Azori-szigeteken, most teljes munkaidőben a kutyáknak szenteli magát. Elsősorban a logisztikáért és a gyártásért felelős.

 

Szimóna: Marketing & Copywriting

 

Az első osztálytól kezdve ismeri Andrást, barátságukat nem befolyásolta, hogy külföldön végezte el egyetemi tanulmányait. A kezdetektől fogva tetszett neki András ötlete, így munkája után mindig talál időt a weboldal fejlesztésére. Szakterülete a marketing és a szövegírás, de ha András nem ér rá, akkor bármiben segít.

 

Lúcia: Social media & Traffic

 

Lúcia az állatok, különösen a kutyák nagy kedvelője. A csapat többi tagjával együtt a kezdetektől fogva jelen van, és a tanulás és a munkahely ellenére is szerves része a kutyás csapatunknak. Leggyakrabban az Instagram, a Facebook és a Trelly varázsát varázsolja, de ő András jobbkeze is egyben.

 

 

 

Email: info@woofies.hu

telefonszám : +420 704 369 703 (A telefonhívás angol nyelvű. Magyar nyelvű beszélgetéshez válaszd az emailt vagy a facebook chat-et.)

Cégnév: Dogology s.r.o.

Cég székhelye: Horáčkova 1213/21, Krč, 140 00 Prága

Statisztikai számjel: 08972125

Adószám: CZ08972125

Banki kapcsolat: 2101773909/2010

Ügyiratszám: C 327765 / MSPH Prágai Városi Bíróság