Egyedi I?U sál

Nincs értékelés
5 793 Ft
Skladem
Szeretne több különböző fejet összekeverni ?

Részletes információ

Termék részletes leírása

Összegzés:

  • Belső polár réteg, sima külső réteg
  • A fotód, amelyet kivágunk és elhelyezünk, jól látható lesz a sálon
  • Unisex design férfiaknak és nőknek egyaránt
  • Expressz gyártás lehetősége

 A sálakat sapka vagy védőmaszk alternatívájaként lehet használni.

Sál neked, öröm minden kutyának

Minden megrendelt sál segít a menhelyen lévő kutyáknak a Segítség a kutyusoknak projektünk keretében. Minden megvásárolt sál árából 300 forint jut a kutyák megsegítésére, ehhez videoérmék készítését biztosítjuk a menhelyről érkező kutyák történeteivel, hogy nagyobb esélyük legyen új otthont találni. Pénzügyi adományokat is ajándékozunk, amelyekből mindenféle finomság vagy akár egészségügyig ellátás biztosítható. Mi és a kutyusok nagyon hálásak leszünk neked.

 

I love you sál

A szerelmes sál saját fénykép nyomtatásával kitűnő ajándék a párod számára. Helyezd el saját fényképed az „I♥U” felirattal együtt a sálra és szerezz örömöt egy ilyen praktikus ajándékkal, amely mindig a szerelmetek jele lesz. 

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a sálak?

A sálnak egy sima külső és egy fleece belső rétege van. A sál felületén poliészter található, ennek köszönhetően lesz a nyomtatás tartós. Belül meleg fleece bélés található, amely felmelegít a hideg téli napokban. A sálat viselheted védőmaszk helyett – felmelegít és véd.

Ha további fotókat szeretnél nyomtatni a sálra, válasszd a felár lehetőségét a nagyobb mennyiségű fejek miatt a rendelési folyamat során.

Sál ápolás – moshatom a sálat mosógépben?

Mindenképpen igen, de javasoljuk, hogy ne lépd túl a 30°C-os hőmérsékletet, hogy a sál a lehető leghosszabb ideig megőrizze alakját. NE VASALD és ne tedd szárítógépbe.

Az arcok színei és elhelyezkedése a végterméken eltérhet a beküldött fényképektől. Hasonlóképpen, a sál színárnyalata eltérhet, mivel a képernyőkön megjelenített színprofil más beállításokkal rendelkezik, mint a nyomtató színprofilja.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sálak
Súly: 0.1 kg